torsdag 27. oktober 2011

Nytt i hyllene


Lille My har begynt å forhandle krydder fra Cemo, og første forsendelse er allerde i hyllene. Her er krydder av førsteklasseskvalitet for enhver anledning, og mange flere produkter er på tur til butikken fra denne spennende leverandøren.

Personlig har jeg før testet Kardemomme herifra, og den er virkelig noe for seg selv. Den er mye mer aromatisk og konsentret i smaken. I samme slengen kan jeg nevne Ekte Vaniljesukker som har en mye rikere smak en den etterligningen de fleste av oss kjenner fra før.

Også denne vil jeg tro blir populær:


Dette er et kjempegodt tacokrydder som er mye sunnere enn den vi finner i butikkhyllene. Se bare på innholdsfortegnelsen på supermarked-varianten. Første ingrediens er glukosesirup! Denne varianten fra Cemo har ingen skumle ingredienser og er et mye renere produkt. Det inneholder riktignok sukker, men det kommer langt ned på innholdslista noe som indikerer mye mindre mengde av det. Smaker kjempegodt blandet i creme fraiche til en tacodressing. I morgen skal det testes i kjøttdeigen.Her er noe av utvalget som er kommet inn. Du finner også noe av det i nettbutikken HER.
I tillegg ventes inn en del gavepakninger fra Cemo. Denne er allerede i hylla nå, og ser veldig fristende ut!
På bildet over kan du også se krydderskjeer og små oppskriftshefter. Sist nevnte er gratis!

Da er det bare å ta en titt folkens, og vi gleder oss allerede til neste forsyning kommer!


Ha en fin kveld alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Dette så kjempespennede ut. Perfekt julegave:)

  SvarSlett
 2. Jeg har noen av disse krydderne i mitt kjøkken, kjempebra krydder. Kan anbefale salatkrydder og potetkrydder. Potetkrydder er kjempegodt på potetbåter i ildfastform med litt god olje og selvsagt potetkrydder ;)
  Ha ei god helg
  mvh Tone

  SvarSlett
 3. Spennende konsept, Lille my! det må prøves ut :)

  SvarSlett