fredag 28. september 2012

Dagens tips: Tenn lys!


Dagene blir kortere og mørket kommer tidligere... Det er høst og tid for å tenne lys. Lille My har et godt utvalg i både lys og oppbevaring for lys. For eksempel denne "candle"-boksen som er helt super til oppbevaring av både lange stearinlys og telys i ulike strørrelser. Eller hva med å gi denne i gave og fylle den med stearinlys, telys, lysmansjetter, pins og dekor for lys. Det er også lekre fyrstikkesker i vårt sortiment som vil passe helt ypperlig for å skape en helt unik gave til en som elsker å tenne lys.I nettbutikken vår har vi et utvalg av lys som du kan ta en titt på HER.


For ikke å snakke om våre nye duftelys fra JOIK som du kan se HER.Til oppbevaring av telys, har vi følgende:
Den grå telys-boksen finner du HER. De andre boksene er ikke i nettbutikken, men send oss gjerne en forespørsel på facebook om det er noe du er interessert i, så ordner vi det.Vi har mange forskjellige pins, lysmansjetter og dekorsand som er fint å pynte opp lysene med. Ta en kikk HER for et utvalg i nettbutikken.

2 kommentarer:

  1. Så flotte bokser da :)
    Hva er prisen på de Candles-boksene?

    SvarSlett
  2. Hei Irene,
    Disse boksene koster kr.299,- Si ifra på mail post@limy.no om du ønsker å bestille denne da den ikke er i nettbutikken. :)

    SvarSlett