fredag 25. mai 2012

Piknikbag


Vi har nettopp fått inn denne praktiske piknikbagen i vannavvisende tekstil med rosetrykk. Den er svært romslig og har metallspiler til å stive av bagen ved bruk. Ved lagring er den svært enkel å slå sammen. Har solide håndtak i metall og er dermed enkel å bære på. Du finner den i nettbutikken HER.



Hva passer vel bedre enn å fylle piknikbagen med Green Gate`s melaminservise. Det finner du HER.
Rice har også en del fine melaminkopper og kar. Blant annet er bollene med lokk ypperlig til å ha med salat eller lignende på piknikturen. Klikk deg inn HER og ta en titt.

Fine flasker i landromantisk stil finner du blant annet HER.

Da håper jeg du får lyst å ta med deg en herlig piknikbag fylt med herlige saker, og nyte den herlige årstiden vi er inne i!

mandag 14. mai 2012

Dekke bord


Mai er en høysesong for borddekking, og på Lille My har vi et hjørne hvor det alltid står et bord ferdig dekket. Denne gangen har vi dekket med Kitz-serviset og glass med brokademønster. Det søte cupcake-stativet finner du HER.



En bukett fargerike tulipaner er alltid fint, denne gangen i en hvit vase.




Dette flotte fatet på stett er pyntet med lilla dekorstein, en vakker lenke med clematis, og kubbelys i ulike størrelser. De hvite lysestakene, kommer i nettbutikken snart.


Håper dere fikk noen tips til bordekkingen! 

torsdag 10. mai 2012

Ringsko



Vi har fått inn nye ringsko i tre varianter. Utrolige fine, og perfekt som gave - nå i disse konfirmasjonstider!

For de av dere som er innom Fotballfruens blogg, så har dere kanskje sett den forrige modellen vi hadde, men som nå er utsolgt. Innlegget kan dere se her: http://fotballfrue.no/?p=15518



Denne nydelige ringskoen i beige finner dere HER.




For den som elsker rosa, har vi denne nydelige skoen som du finner HER.



For den romantiske stilen, passer denne hvite ringskoen veldig godt. Den finner du HER.

Ha en fin dag!