søndag 22. januar 2012

Pukka te


Etter at vi åpnet kaffebaren, har vi tatt inn et variert utvalg av teer. Blant disse har vi Pukka te som smaker helt nydelig, i tillegg til å ha ulike virkningsområder. For de av dere som ikke er store tedrikkere fra før, te er magisk! Om du har søthunger, lag deg en herlig Pukka te, unngå sukker og nyt den rene smaken, og vit at kroppen din får en liten dose sunnhet i hver slurk!

Pukka Cleanse inneholder blant annet nesle og løvetann som renser og gir næring til huden. Den inneholder fennikel frø og peppermynteblader som gir en søt og god smak. I tillegg inneholder den aloe vera juice og lakrisrot som er forfriskende og godt for mage og fordøyelse.

Pukka te er også økologisk og støtter fairtrade, for de av dere som bryr dere om det. :o)






Pukka Chamomile & Vanilla inneholder 70% kamille-blader som er beroligende og avslappende, og passer derfor godt som en kveldste før du legger deg. I tillegg inneholder den fennikelfrø, lakrisrot og vanilje. Er veldig bra om du har urolig mage.

Pukka Lemongrass & Ginger inneholder 44% sitrongress, sitronblader, lakrisrot og ingefær. En frisk, oppkvikkende, styrkende og energigivende te.

Pukka Revitalise inneholder kanelbark (25%), appelsinskall, hylleblomst, kardemommefrø (10%), lakrisrot, ingefærrot (7%), grønn te, spearmintblader, nellik, svart pepper. Denne teen er varmende og passer godt på kalde vinterkvelder.



Pukka Harmonise inneholder kamille, shatavari rot (en slags indisk asparges), hibiskus (20%), roseblader (10%), lakrisrot og vanilje. Virker spesielt balanserende for kvinner.

Pukka Refresh inneholder peppermynteblader (50%), lakrisrot, fennikelfrø (10%), hibiskus, roseblader, korianderfrø. Virker oppløftende og forfriskende.

Pukka Mint Green Tea inneholder sencha grønn te (den beste kvalitet), spearmint blader. Grønn te er eksepsjonelt sunt for kroppen. Her er den frisket opp med mintsmak, et hint av det - ikke sterk!

Pukka Licorice & Cinnamon inneholder lakrisrot (25%), kakaobønner, ristet sikorirot, kardemommefrø og kanelbark. Masse smak og en favoritt!






Pukka Love inneholder kamilleblomst (25%), limeblader, hylleblomst, mangold, lakrisrot, roseblader og lavenderblomst.

En te som virker beroligende, avslappende, og gir "L O V E" til hjertet ditt! :o)


Ha en flott begynnelse på ny uke!

torsdag 19. januar 2012

Kommer snart!


Hei alle sammen og et forsinket Godt Nytt År til dere!

Det har vært hektisk siden åpningen av kaffebaren, og bloggansvarlig har hatt litt mye å ta tak i. Men som overskriften antyder; det kommer snart nye innlegg, så følg med!

Noe som også er på tur inn i butikken snart, kan du se HER! Blant annet disse nydelige lyktene!